Hoe wij te werk gaan is heel simpel. U geeft uw wensen door, en wij verwezelijken het borduurwerk.
Wij helpen u graag bij uw keuze van kledij en borduurwerk, zowel op vlak van kleuren en afmetingen, als de technische mogelijkheden. Eens de keuze gemaakt is, bezorgen wij u een gedetailleerde vrijblijvende offerte. Na uw akkoord bestellen wij het benodigde textiel, digitaliseren wij uw ontwerp en gaan wij in het atelier aan de slag.

’t Kadoke kan al uw borduurwensen verwezelijken. Wij beschikken bijvoorbeeld over de mogelijkheid zelf borduurpatronen te maken. Al uw logo’s of eigen creaties kunnen door ons omgezet worden in een borduurpatroon. Het enige dat we nodig hebben is uw ontwerp op een naamkaartje, als duidelijke schets of digitale afbeelding.

Eens het ontwerp in ons systeem zit (eenmalige ontwerpkost), kunnen wij van start gaan. Het voordeel van borduren met de computer is dat u later steeds kunt bijbestellen - van enkele stuks tot een grote oplage - zonder opnieuw een opstart- of ontwerpkost te betalen.

Levertermijnen worden op voorhand afgesproken. Het hangt af van de aantallen die u nodig heeft, en de voorradigheid van het textiel. De meeste kledij hebben wij op 2 dagen in huis, enkel voor speciale artikels kan het wat langer duren.

Onthou over ons het volgende :
♦   Wij digitaliseren uw ontwerp of logo ♦   Borduren in meerkleuren op textiel, prijs niet afhankelijk van het aantal kleuren ♦   Géén minimum borduuraantallen ♦   Wij kunnen borduren op uw eigen textiel ♦   Promotionele- en bedrijfskledij aan scherpe prijzen ♦   Kortingen bij grote hoeveelheden ♦   Ophaling mogelijk in Zottegem (openingsuren zie contactpagina) of in Beveren-Leie (na afspraak). Ook levering is mogelijk. ♦   Snelle en vriendelijke service !